Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το πρώτο tablet της Red Magic

*
Το Red Magic είναι το πρώτο tablet του τμήματος gaming της ZTE. Διαθέτει οθόνη IPS LCD μεγέθους 12,1'' με ανάλυση 1600 x 2500px, ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz και 240Hz touch sampling rate. Η μέγιστη φωτεινότητα φτάνει στα 600 nits και χαρακτηρίζεται από μικρά περιθώρια. Το βάρος του είναι 613 γραμμάρια και έχει τέσσερα ηχεία με DTS tuning.

Στο εσωτερικό του tablet υπάρχει το Snapdragon 8+ Gen 1 chipset, μαζί με 12/ 16GB RAM LPDDR5X και 256/ 512GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1. Καθώς πρόκειται για μια συσκευή που απευθύνεται σε gamers, το Red Magic tablet ενσωματώνει το σύστημα ψύξης ICE Magic, που υποστηρίζεται ότι ρίχνει τη θερμοκρασία έως και 5°C κατά τη διάρκεια έντονων gaming sessions.


Red Magic's first tablet announced with SD 8+ Gen 1 and 10,000 mAh battery

Η μεγάλη οθόνη είναι ιδανική για να συνδυαστεί με ένα keyboard, ένα mouse, ακόμα και ένα controller για ακόμα πιο άνετο gaming.

H selfie camera έχει ανάλυση 16MP και εκείνη στο πίσω μέρος 13MP. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 10.000 mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 80W, κάτι που σημαίνει ότι φτάνει από το 0% στο 100% μέσα σε 55 λεπτά. Από άποψη λειτουργικού συστήματος τρέχει το Red Magic OS 8.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*