Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Quest Pro VR headset της Meta, με τον καινούργιο επεξεργαστή Snapdragon XR2 Plus Gen 1 (trailer)

Η Meta παρουσίασε το Quest Pro VR headset στο νεότερο Connect showcase, το οποίο θα έρθει με τον καινούργιο επεξεργαστή Snapdragon XR2 Plus Gen 1.

Σύμφωνα με την Qualcomm, ο νέος επεξεργαστής προσφέρει 50% καλύτερες επιδόσεις και 30% καλύτερη θερμική απόδοση συγκριτικά με τον επεξεραστή XR2 Gen 1 που περιείχε το Quest 2 της Meta.

Το Quest Pro έρχεται με 12GB μνήμης RAM και χωρητικότητα 256GB. Διαθέτει 10 αισθητήρες υψηλής ανάλυσης που, σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή, πυροδοτούν την ανίχνευση του προσώπου και των οφθαλμών του χρήστη. Η συγκεκριμένη τεχνολογία θα έρχεται σε πλήρη σύζευξη με τον επεξεργαστή Snapdragon 662, που περιέχεται στα καινούργια χειριστήρια Quest Touch Pro. Οι Meta και Qualcomm δήλωσαν ότι τα νέα χειριστήρια μπορούν να ανιχνεύσουν κάθε κίνηση χάρη σε πολλαπλές ενσωματωμένες κάμερες, προσφέροντας μάλιστα ultra-low latency στο VR headset.

Το Quest Pro VR headset της Meta θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου 2022 με τιμή 1.500 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*