Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το smartphone iQOO Neo7 SE, με Dimensity 8200 chipset

*
Το iQOO Neo7 SE είναι το πρώτο smartphone που θα κυκλοφορήσει με το MediaTek Dimensity 8200 chipset. Η συσκευή έρχεται με επιλογές για 8/12/16GB LPDDR5 RAM και αποθηκευτικό χώρο 128/256/512GB UFS 3.1.

Η οθόνη του είναι τύπου AMOLED και έχει μέγεθος 6,78'', υποστηρίζει ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Διαθέτει και εγκοπή όπου φιλοξενείται η selfie camera, ανάλυσης 16MP. Στο πίσω μέρος υπάρχει η κύρια camera με ανάλυση 64MP, ένα macro module στα 2MP και αισθητήρας βάθους επίσης στα 2MP. Από πλευράς software τρέχει το Origin OS 3, που βαασίζεται στο Android 13. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5.000 mAh και υπάρχει υποστήριξη για ταχεία φόρτιση στα 120W. Ακόμα, το smartphone είναι εφοδιασμένο με UD fingerprint scanner, Bluetooth 5.3 και NFC.


Το iQOO Neo7 SE θα γίνει διαθέσιμο σε χρωματισμούς Electronic Blue, Star Black και Galaxy.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*