Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλυτές εκτιμούν πως το Steam Deck θα φτάσει τα 3 εκατ. πωλήσεις το 2023

*
Η εταιρεία αναλύσεων Omdia αναφέρει σε πρόσφατη έκθεσή της πως οι συνολικές πωλήσεις του Steam Deck θα φτάσουν τα 3 εκατομμύρια τεμάχια μέχρι και το 2023. Μάλιστα, αναφέρει πως μέσα στο 2022 εκτιμά πως πουλήθηκαν πάνω από 1,6 εκατομμύρια Steam Deck σε όλο τον κόσμο και μάλιστα μέσα από τη δύσκολη οδό που επέλεξε η Valve για διανομή αποκλειστικά online από την ίδια. «Είναι ξεκάθαρο πως το Steam Deck παραμένει ένα niche μέρος της αγοράς του PC gaming», αναφέρει ο επικεφαλής της έρευνας, James McWhirter και συμπληρώνει πως «αυτό βέβαια δεν θα αποτρέψει τη Valve από το να συνεχίσει να το στηρίζει καθώς ελπίζει σε πολλά παραπάνω από την πώληση μονάδων hardware». Και όπως είναι λογικό, η έρευνα αναφέρει ως αδύναμο σημείο της πώλησης το γεγονός ότι δεν διατίθεται το σύστημα στα καταστήματα λιανικής και ως εκ τούτου έχει προσεγγίσει προς το παρόν τη βάση των Steam users.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*