Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλυτές: Η Sony έριξε στην αγορά PS5 σε αναλογία 5/1 με το Xbox Series

*
Η Sony έστειλε στα καταστήματα πενταπλάσιο αριθμό κονσολών PS5 από αυτόν του Xbox από την Microsoft για το πρώτο τρίμηνο του 2024. Κάτι τέτοιο αναφέρει σε ανάρτησή του ο Daniel Ahmad, ο επικεφαλής ερευνών και στατιστικών της εταιρείας Niko Partners. H Sony έριξε στην αγορά 4.5 εκατομμύρια PS5 από τον Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο του 2024, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε πως οι συνολικές του αποστολές έφτασαν τα 59.3 εκατομμύρια.

Η Microsoft δεν αναφέρει εδώ και καιρό αριθμό πωλήσεων, ωστόσο έχει επιβεβαιώσει την πτωτική πορεία των Xbox Series X/S σε άλλη μια οικονομική αναφορά. Το ξεκίνημα των δύο συστημάτων ήταν περίπου στο 2/1, όπως ανέφερε σε έρευνά της λίγο μετά το λανσάρισμα η Take Two, ενώ το 2023, οι πωλήσεις PS5 vs. Xbox Series X/S κινήθηκαν στο 3/1, σύμφωνα με την Ampere Analysis.


Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο Ahmad, το κενό ανάμεσα σε PS5 και Xbox Series X/S είναι πλέον μεγαλύτερο από ποτέ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*