Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλυτές της Apple πιστεύουν ότι η σειρά iPhone 15 θα αντικαταστήσει το μοντέλο Pro Max με το Ultra

*
Με το iPhone 14 να έχει μόλις αποκαλυφθεί και να έπεται στην παγκόσμια αγορά μέσα στις επόμενες εβδομάδες, δύο αναλυτές της Apple ήδη σκέφτονται το iPhone 15.

Ο λόγος για τους Ming Chi Kuo και Mark Gurman, που θεωρούν ότι η Apple θα αντικαταστήσει το μοντέλο Pro Max με το Ultra για να δώσει ώθηση στις πωλήσεις της καθώς ο ανταγωνισμός της πιέζει όλο και περισσότερο. Με δεδομένη τη χρήση του ονόματος Ultra στο νεότερο Apple Watch Ultra, αλλά και την ύπαρξή του ως tier στους επεξεργαστές M1 και M2, το παραπάνω ακούγεται αρκετά λογικό.

Επίσης, ο Kuo αναμένει μεγαλύτερη διαφορά επιδόσεων μεταξύ standard και Pro iPhone 15 ώστε να δοθούν περισσότεροι λόγοι στους καταναλωτές για να επενδύσουν στα ακριβότερα μοντέλα.

Οι Kuo και Gurman μπορεί να είναι αξιόπιστοι αναλυτές της Apple, όμως τα παραπάνω – για την ώρα - αποτελούν μονάχα τροφή για σκέψη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*