Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλυτής ισχυρίζεται πως το iPhone 14 θα διαθέτει autofocus στη selfie camera

*
Η επόμενη γενιά iPhone της Apple θα έχει βελτιωμένη selfie camera με δυνατότητα autofocus και μεγαλύτερο εύρος στον φακό, σύμφωνα με πρόβλεψη του γνωστού αναλυτή Ming-Chi Kuo. Σε αντίθεση με το παρόν design της Apple, μια εμπρόσθια κάμερα με autofocus θα επιτρέψει στο iPhone 14 να βγάζει ακόμη καλύτερες φωτογραφίες άσχετα με την απόσταση του αντικειμένου από τον φακό. Οι προβλέψεις του Kuo λένε πως το άνοιγμα του φακού θα είναι f/1.9, μια σημαντική βελτίωση μπροστά στο f/2.2 του iPhone 13. Η νέα δυνατότητα θα επιτρέψει καλύτερο blurring στο background και θα επιτρέψει περισσότερο φως στον φακό, καθιστώντας την νέα κάμερα καλύτερη σε selfies την νύκτα αλλά και σε portrait mode στο FaceTime.

Ο Kuo και άλλοι αναλυτές έχουν προβλέψει ότι η Apple θα εγκαταλείψει το design με το notch στο iPhone 14 Pro για ένα πιο διακριτικό hole-punch design. Ενώ αυτό σημαίνει πως ο κατασκευαστής θα χρειαστεί να χωρέσει μια αναβαθμισμένη κάμερα σε μικρότερο χώρο, σίγουρα δεν πρόκειται για μεγάλο πρόβλημα κρίνοντας από τις επιδόσεις της selfie cam του Samsung Galaxy S22, το οποίο έχει autofocus. Άξιο προσοχής είναι πως ενώ τα τηλέφωνα της Samsung έχουν εδώ και χρόνια autofocus στον εμπρόσθιο φακό, δεν είναι σύνηθες στην βιομηχανία.


To tweet που έκανε ο Kuo στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπως θα δείτε παρακάτω, αναφέρει την ύπαρξη autofocus στα iPhone που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2022, καθώς και τις υπόλοιπες τεχνικές λεπτομέρειες που προαναφέραμε.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*