Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλυτής προβλέπει under-display selfie camera στο iPhone του 2024

*
Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo έκανε ορισμένες ενδιαφέρουσες προβλέψεις για το iPhone του 2024. Ο Kuo υποστηρίζει πως η Apple αναπτύσσει τη δική της τεχνολογία για under-display selfie κάμερες και Face ID και πως μέχρι το 2024 θα μπορέσει να την εφαρμόσει στο πρώτο της full-screen iPhone. Αναφέρει μάλιστα ότι τον συγκεκριμένο σχεδιασμό θα τον ακολουθήσουν τα ακριβότερα μοντέλα iPhone του 2024 – ίσως το αντίστοιχο Pro Max. Προηγούμενες εκτιμήσεις του αναλυτή έβλεπαν την κυκλοφορία του πρώτου full-screen iPhone από τα μέσα του 2023 κι ύστερα.

Οι under-display κάμερες είναι σε μειονεκτική θέση απέναντι στις παραδοσιακές on-display selfie κάμερες εξαιτίας του περιορισμένου φωτισμού που φτάνει στους αισθητήρες τους λόγω της έξτρα στρώσης υλικού που υπάρχει για την οθόνη. Εφόσον η Apple έχει τη δική της σχετική τεχνολογία στα σκαριά, μένει να δούμε αν θα μπορέσει ξεπεράσει το συγκεκριμένο εμπόδιο. Μέχρι πάντως να ανακοινώσει κάτι η ίδια, όλα τα παραπάνω αποτελούν ανεπιβεβαίωτες θεωρίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*