Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεωμένο Blade 15 laptop με Intel Core i9-12900H 12th Gen ανακοίνωσε η Razer

*
Η Razer ανακοίνωσε ένα νέο Blade 15 laptop, το πρώτο στον κόσμο με οθόνη OLED και υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης στα 240 Hz. Επιπλέον, η εταιρεία επέλεξε ένα διαφορετικό chipset, to 12ης γενιάς Intel Core i9-12900H.

Η οθόνη του νέου Blade 15 έχει ανάλυση QHD και λέγεται ότι ο χρόνος απόκρισης είναι μόλις 1 ms. Επιπλέον, υπάρχει κατά 100% κάλυψη της χρωματικής παλέτας DCI-P3 και η μέγιστη φωτεινότητα φτάνει τα 400 nits. Τα παραπάνω συνοδεύονταο από μία Nvidia RTX 3070 Ti GPU, 32GB DDR5 RAM και 1TB SSD. Ακόμα, υπάρχει επιπλέον θύρα M.2 για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου αλλά και θύρα micro SD. Όσο για την ψύξη, η Razer επέλεξε ένα άκρως αποτελεσματικό vapor chamber αντί για heat pipe, όπως στο μοντέλο με τον επεξεργαστή Core i7. Και βεβαίως, υπάρχει φωτισμός RGB.


Τέλος το laptop αναμένεται να λανσαριστεί στις αρχές Οκτωβρίου, με τιμή $3.499,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*