Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεωμένο iPad ανακοίνωσε η Apple, με USB-C και Wi-Fi 6

*
Η Apple αποκάλυψε ένα νέο iPad, με οθόνη Liquid Retina μεγέθους 10,9''. Επιπλέον, για πρώτη φορά σε μοντέλο της σειράς, η web camera μεταφέρεται στη μεγάλη πλευρά της οθόνης. Το νέο μοντέλο είναι εφοδισμένο με θύρα USB-C αντί για Lightning. Επιπλέον, αφαιρέθηκε η υποδοχή για ακουστικά αλλά και το home button. Ακόμα, η Apple επέλεξε να τοποθετήσει Touch ID στο πλήκτρο power, οπότε η συσκευή είναι ευθυγραμμισμένη με τα νέα μοντέλα iPad Air και iPad Mini. Ακόμα υπάρχει υποστήριξη για Wi-Fi 6, ενώ θα κυκλοφορήσει και έκδοση με υποστήριξη για δίκτυα 5G. Το tablet είναι εφοδιασμένο με το A14 Bionic chip, αποδίδει σύμφωνα με την Apple τρεις φορές καλύτερα από το έβδομης γενιάς iPad του 2019 και η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία για ολόκληρη την ημέρα.

Η camera στο μπροστά μέρος είναι υπερευρυγώνια, με ανάλυση 12MP. Την ίδια ανάλυση έχει και η camera στο πίσω μέρος, που παρέχει δυνατότητα καταγραφής video 4K. Ακόμα, υπάρχει υποστήριξη για το πρώτης γενιάς Apple Pencil και το νέο Magic Keyboard Folio. Η τιμή του θα ξεκινάει από τα $449 για το μοντέλο των 64GB και θα γίνει διαθέσιμο σε τέσσερεις χρωματισμούς, μπλε, ροζ, κίτρινο και ασημί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*