Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανεπανάληπτη καλοκαιρινή προσφορά: το vivo Y33S στα €199!

*
Αθάνατο Ελληνικό καλοκαίρι με Special Summer Sales από τη vivo. Ένας συνδυασμός που μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Από τη μια έχεις το ήλιο και τη θάλασσα και από την άλλη την ευκαιρία να αποκτήσεις το vivo Y33S σε μια μοναδική τιμή η οποία το καθιστά… τη λατρεία του καλοκαιριού. Με τα €199,90 που ζητάει εσύ παίρνεις ένα πραγματικά λεπτό τηλέφωνο με πάχος που δε ξεπερνά τα 8 χιλιοστά ώστε να το κρατάς άνετα με το ένα χέρι, ακολουθώντας ένα ντιζαϊνάτο σχεδιασμό που μαγνητίζει τα βλέμματα. Κυκλοφορεί σε δυο χρώματα, Mirror Black για όσους αρέσκονται περισσότερο στο κλασσικό με τη μαύρη πλάτη να είναι και ένας μικρός καθρέπτης και το σαφώς περισσότερο εντυπωσιακό (και καλοκαιρινό θα λέγαμε) Midday Dream με τη frosted αίσθηση και την επιπλέον κρυσταλλική επίστρωση που τη κάνει λιγότερο ευαίσθητη στα δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί χρωματική διαβαθμίσεις του μπλέ και του πορτοκαλί ανάλογα με το πως πέφτει το φως πάνω του.



Ναι είναι όμορφο, ναι είναι λεπτό (και ελαφρύ, στα 182 γραμμάρια) και ναι , έρχεται με μεγάλη οθόνη διαγωνίου που αγγίζει τις 6,6’’ η οποία λειτουργεί σε ανάλυση Full HD+. Η οθόνη προσφέρει μεγάλη ευκρίνεια και επαρκή φωτεινότητα, καταλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης (90,6%) προσφέροντας ταυτόχρονα και κάλυψη του 96% του NTSC χρωματικού προφίλ. Πραγματικά η οθόνη του είναι τέτοια που θέλεις να τη χρησιμοποιείς κάθε μέρα. Και όταν λέμε κάθε μέρα, το εννοούμε καθώς χάρη στη μεγάλη μπαταρία των 5000mAh, το τηλέφωνο έχει τεράστια αυτονομία. Ακόμα και όταν έρθει αυτή η «δύσκολη» στιγμή που θα πρέπει να το φορτίσεις, με το φορτιστή των 18Watt που είναι στη συσκευασία η διαδικασία θα γίνει γρήγορα και με ασφάλεια. Και να χρειαστεί να φορτίσεις και κάποια άλλη συσκευή που έχει μαζί σου (πχ ασύρματα ακουστικά), μπορείς να το κάνεις καθώς το τηλέφωνο υποστηρίζει και αντίστροφη ενσύρματη φόρτιση.



«Φωτογραφίες βγάζει;» θα ρωτήσει κάποιος. Προφανώς και βγάζει, με το κύριο αισθητήρα να είναι στα 50MP για να σου δώσει το Perfect Shot, ημέρα και νύχτα με την αυτόματη εστίαση να μπορεί να ακολουθήσει τα μάτια ώστε οι λήψεις ανθρώπων να βγουν όσο το δυνατόν ποιο ζωντανές γίνεται. Όταν ο φωτισμός γύρω σου μειωθεί, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Super Night Mode ώστε να αποτυπώσεις τις νυχτερινές σου εικόνες με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Φυσικά και μπορεί να τραβήξει βίντεο, το οποίο μάλιστα είναι σταθερό χάρη στη λειτουργία Ηλεκτρονικής σταθεροποίησης ενώ οι λάτρεις των μικροκόσμων μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη macro κάμερα για να βγάλουν…. διαφορετικές φωτογραφίες. Μπορείς να τραβάς όσες φωτογραφίες θες, καθώς με τα 128GB αποθηκευτικού χώρου που διαθέτει το τηλέφωνο, δύσκολα θα μείνεις από.. χώρο, ενώ ταυτόχρονα τα 8GB μνήμης είναι εκεί για να κάνουν τη ζωή σου καλύτερη, διατηρώντας περισσότερες εφαρμογές ανοιχτές, χάρη δε και στα επιπλέον 4GB αποθηκευτικού χώρου που μπορούν να αξιοποιηθούν σαν επεκτάσιμη μνήμη. Και όλα τα παραπάνω τα αποκτάς με €199,90, μια τιμή τοποθετεί το vivo Y33s σε μια άλλη κατηγορία –βάσει τιμής- ενώ ανήκει σε καλύτερη, βάσει χαρακτηριστικών. Για όλα τα παραπάνω λοιπόν είναι φανερό ότι πρέπει να εκμεταλλευτείς τα vivo Summer Sales 2022, καθώς η τιμή αυτή ισχύει μόνο για τη περίοδο 11/7-31/8 (ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα) και δε θα τη ξαναβρείς.



Καλό είναι επίσης να ξέρεις ότι στα vivo Summer Sales 2022 συμμετέχει και το vivo Y76 5G, το οποίο πλέον κοστίζει €299,9. Ένα τελέφωνο με μεγάλη οθόνη κοντά στις 6,6’’ που προσφέρει υποστήριξη σε δίκτυα 5G, διαθέτει εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση στα 44Watt και μεγάλη αυτονομία, μεγάλη οθόνη, μπόλικη μνήμη (8GB+4GB extended) και άπλετο αποθηκευτικό χώρο (128GB).



ΕΔΩ θα βρείτε το Y33s.
ΕΔΩ θα βρείτε το Y76 5G.

Σε κάθε περίπτωση, το καλοκαίρι του 2022, σημαίνει vivo. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*