Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απαντήθηκε ο προβληματισμός των χρηστών για τη μπαταρία του DualSense Edge controller

*
Σε νέο teardown video υποστηρίζεται ότι το DualSense Edge controller της Sony έχει μπαταρία μικρότερης χωρητικότητας από εκείνη του standard DualSense. Το premium controller που περιλαμβάνει επιπλέον πλήκτρα και επιλογές για cusomization σε σχέση με τον προκάτοχό του, κυκλοφορεί μέσω του PlayStation Direct store. Το προηγούμενο διάστημα η Sony Interactive Entertainment είχε παραδεχτεί ότι το DualSense Edge θα έχει μικρότερη αυτονομία λόγω των πρόσθετων λειτουργιών στο ίδιο πλαίσιο σχεδιασμού.

Η εταρεία Budd’s Controllers που εδρεύει στην Αυστραλία αποκαλύπτει ότι η μπαταρία του DualSense Edge έχει χωρητικότητα 1.050 mAh, πολύ μικρότερη από τα 1.560 mAh του standard DualSense και σχεδόν στα ίδια επίπεδα σε σχέση με τα 1.000 mAh του DualShock 4 (PS4).
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*