Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν τα Google Pixel 8 και Google Pixel 8 Pro, με Tensor G3 chipset

*
Έπειτα από πολλούς μήνες διαρροών, η Google αποκάλυψε επίσημα το Pixel 8 και το Pixel 8 Pro. Η κυριότερη προσθήκη είναι το Tensor G3 chipset, που βασίζεται σε διαδικασία 4nm της Samsung. Ο εννέα πυρήνων επεξεργαστής αποτελείται από έναν Cortex-X3 που είναι ο κύριος, τέσσερις Cortex-A715 και τέσσερις Cortex-A510. Το Pixel 8 υποστηρίζει 8 GB RAM και το Pixel 8 Pro 12GB. Οι δύο συσκευές είναι πιστοποιημένες κατά IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό και ξεκλείδώνουν είτε μέσω αναγνώρισης προσώπου, είτε δακτυλικού αποτυπώματος.

Το Pixel 8 Pro έχει οθόνη LTPO OLED μεγέθους 6,7'' με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης που φτάνει στα 120Hz. Η μέγιστη φωτεινότητά της αγγίζει τα 2.400 nits και προστατεύται από Gorilla Glass Victus 2.


Στο πίσω μέρος της συσκευής φιλοξενούνται τρεις κάμερες. Μια ευρυγώνια στα 50MP Octa-PD (phase-detect autofocus) με OIS, μια υπερευρυγώνια στα 48MP Quad-PD και μια στα 48MP Quad-PD με 5x zoom και 30X Super-Res ψηφιακό zoom. Η selfie camera είναι επίσης ευρυγώνια, με ανάλυση 10,5MP unit with a wide field of view. Δίπλα στις κάμερες υπάρχει αισθητήρας ππου μετράει τη θερμοκρασία του δέρματος. Από πλευράς εφέ για τις φωτογραφίες θα βρείτε τα: Photo Unblur, Magic Eraser, Best Take και Macro Focus, με το τελευταίο να χρησιμοποιεί την υπερευρυγώνια camera.

Η μπαταρία του Pixel 8 Pro έχει χωρητικότητα 5.050mAh, φορτίζει ενσύρματα στα 30W και ασύρματα στα 23W.

Το Pixel 8, έρχεται με οθόνη 6,2'', που υποστηρίζει ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης στα 120hz. Προστατεύεται από Gorilla Glass Victus. Η συσκευή έχει μια νέα υπερευρυγώνια camera στα 12MP με αυτόματη εστίαση και δυνατότητες για Macro. Η βασική camera είναι μια 50MP Octa-PD 8x Super-Res ψηφιακό zoom. Η selfie είναι ίδια όπως στο Pixel 8 Pro.

Η μπαταρία του Pixel 8 έχει χωρητικότητα 4.575mAh, φορτίζει ενσύρματα στα 27W και ασύρματα στα 18W.

Η τιμή εκκίνησης του Google Pixel 8 είναι €799 και θα λάβετε ως δώρο τα Pixel Buds Pro. Για το Google Pixel 8 Pro θα πληρώσετε τουλάχιστον €1.099 και το δώρο είναι ένα Pixel Watch 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*