Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν τα Sony WF-1000XM5, με δύο επεξεργαστές ακύρωσης θορύβου

*
Έπειτα από μήνες διαρροών και φημών, αποκαλύφθηκαν τα ασύρματα earbuds Sony WF-1000XM5. προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας και έρχονται με δύο επεξεργαστές για ακύρωση θορύβου, τους οποίους η εταιρεία αποκαλεί ως τους καλύτερους της αγοράς. Επιπλέον, ενσωματώνουν το νέο Dynamic Driver X, το οποίο θα βοηθήσει στην αναπαραγωγή ήχου με περισσότερες λεπτομέρειες, για μια εξαιρετική ηχητική εμπειρία.

Εκτός από όλες τις άλλες αλλαγές που έχει κάνει η Sony στα Sony WF-1000XM5, έχει προσθέσει HD Noise Cancelling Prover QNe 2, έναν ολοκληρωμένο επεξεργαστή V2. Αυτά θα λειτουργούν παράλληλα για την επεξεργασία ήχου 24-bit και αναλογική ενίσχυση "υψηλής απόδοσης". Όλα αυτά σημαίνουν ότι η Sony προσπαθεί να διασφαλίσει ότι έχετε εξαιρετική απόδοση και ότι ο ήχος που αναπαράγεται γίνεται σωστά.




Τα Sony WF-1000XM5 διαθέστουν επίσης τον LDAC codec που η Sony κυκλοφόρησε πριν δύο χρόνια και το DSEE Extreme που προορίζεται για υπηρεσίες streaming και θα αναβαθμίσει την ηχητική εμπειρία χάρη στην επεξεεργασία με τη βοήθεια AI.

Τα νέα earbuds προσφέρουν αυτονομία για μία ολόκληρη ημέρα και για μια πλήρη φόρτιση απαιτούνται οκτώ ώρες. Ακόμα, υποστηρίζουν multi-point connection, Fast Pair και Google Assistant. Η Sony έχει προσθέσει έλεγχο μέσω μέσω κινήσεων και θα μπορείτε να απαντήσετε ή να απορρίψετε μια κλήση, κουνώντας απλά το κεφάλι σας.

Η τιμή των Sony WF-1000XM5 είναι $299 και θα τα βρείτε σε δύο χρώματα, μαύρο και ασημί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*