Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός του Motorola Razr 2022

*
Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετές συζητήσεις σχετικά με το νέο αναδιπλούμενο smartphone Moto Razr. Τώρα, χάρη στον γενικό διευθυντή της Lenovo Mobile China, Chen Jin έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε κάποια πράγματα για τον σχεδαισμό της συσκευής.

Η πρώτη εικόνα παρουσιάζει το τηλέφωνο σε "ξεδιπλωμένη" κατάσταση και παρατηρούμε ότι οι γωνίες του είναι πιο στρογγυλεμένες σε σχέση με τους προκατόχους του. Ακόμα, μέσω ενός video που δημοσιεύτηκε, είναι εμφανές ότι η εξωτερική οθόνη του θα είναι μεγαλύτερη, θα υπάρχει νέο setup για τη διπλή κάμερα και ο μεντεσές έχει επανασχεδιαστεί.




Με βάση τις πρόσφατες διαρροές, το Moto Razr 2022 θα έρθει με οθόνη 6,7'' P-OLED, που θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Η εξωτερική οθόνη αναμένεται να μεγαλώσει κατά 3''. H camera θα είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα 50MP και θα συνοδεύται από υπερευρυγώνιο φακό στα 13MP. Έχει επιβεβαιωθεί ότι στο εσωτερικό του θα υπάρχει το Qualcomm’s Snapdragon 8+ Gen 1 chipset με έως 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*