Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Huawei Watch GT 3 Pro

*
Το Huawei Watch GT 3 Pro είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση του μοντέλου που υπάρχει στην αγορά εδώ και ένα έτος. Έρχεται σε δύο μεγέθη, 46 mm (titanium) και 43 mm (ceramic), με οθόνες AMOLED, 1,43'' και 1,32'' αντίστοιχα. Το μεγαλύτερο μοντέλο υπόσχεται αυτονομία 14 ημερών (8 με εντατική χρήση) και το μικρότερο 7 ημερών (4 με εντατική χρήση). Σε σχέση με το standard μοντέλο η ταχύτητα φόρτισης έχει αυξηθεί κατά 30% και μέσα σε δέκα λεπτά εξασφαλίζεται η απαραίτητη αυτονομία για μία ημέρα. Επιπλέον, το Huawei Watch GT 3 Pro αντέχει σε καταδύσεις 30 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Για τους φίλους του golf υπάρχουν χάρτες για περισσότερα από 300 γήπεδα. Επίσης, 100 sports modes από τα οποία, τα 18 απευθύνονται σε επαγγελματίες. Ακόμα η συσκευή διαθέτει αισθητήρα ECG που προσφέρει ακόμα περισσότερα δεδομένα για την καρδιακή λειτουργία, σε σχέση με έναν τυπικό αισθητήρα μέτρησης των παλμών. Επιπλέον, υπάρχει οξύμετρο, θερμόμετρο και αισθητήρες παρακολούθησης της ποιότητα του ύπνου και των επιπέδων του άγχους.


Το smartwatch τρέχει το HarmonyOS, διαθέτει NFC για τη διευκόλυνση των πληρωμών και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κλειδί αυτοκινήτου για συγκεκριμένα μοντέλα.



Για όσους επιθυμούν κάτι πολύ πιο οικονομικό, αποκαλύφθηκε το Huawei Band 7, η τιμή του οποίου θα είναι περίπου €39. Το πάχος του είναι μόλις 9,99 mm και το βάρος του 16g. Με τυπική χρήση η μπαταρία του διαρκεί ως 14 ημέρες και υποστηρίζεται η λειτουργία Always On, που όμως οδηγεί σε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.

Η οθόνη του είναι AMOLED μεγέθους 1,47'' (194 x 368 px) και θακυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, μαύρο, κόκκινο, πράσινο και ροζ.

Εκτός από τον αισθητήρα παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, υπάρχει και οξύμετρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της υπνικής άπνοιας. Αντέχει κάτω από το νερό σε πίεση 5 ATM και είναι εφοδιασμένο με 96 sports modes.

Huawei Watch GT 3 Pro unveiled with ECG and free diving features, Band 7 goes official too 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*