Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Mediatek Dimensity 8200 chipset

*
Παρουσιαστηκε το Mediatek Dimensity 8200 chipset, που υπόσχεται υψηλές επιδόσεις σε premium smartphones. Η δημιουργϊα του έχει βασιστεί στη διαδικασία 4 nm και έρχεται με τη HyperEngine 6.0, που υποστηρίζει το Vulkan SDK για raytracing σε video games, βελτιώσεις στον ρυθμό αννέωσης και καλύτερη διαχείριση των πόρων του συστήματος. Είναι το πρώτο προϊόν της Mediatek με ένα "μεγάλο" CPU core - Cortex-A78 στα 3,1 GHz, τρεις ακόμα στα 3.0 GHz για επιδόσεις και τέσσερεις Cortex-A55 στα 2.0 GHz για αποδοτικότητα.

Από πλευράς συνδεσιμότητα, το νέο chip θα υποστηρίζει dual-5G, Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.3. Ο μέγιστος ρυθμός ανανέωσης έχει αυξηθεί σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα και εξαρτάται από τους κατασκευαστές αν θα ενεργοποιήσουν το χαρακτηριστικό αυτό στα smartphones τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*