Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Moto G Stylus 5G (2023) (video)

H Motorola ανακοίνωσε το τρίτης γενιάς Moto G Stylus 5G, ένα από τα πρώτα smartphones της που θα κυκλοφορήσουν με το Snapdragon 6 Gen 1 chipset της Qualcomm. Θα συνοδεύεται από το γνωστό stylus που βρίσκεται δίπλα στη θύρα φόρτισης. Τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 13 με το MyUX interface της Motorola. Η εταιρεία υπόσχεται updates επί τρία χρόνια.



Το Moto G Stylus 5G (2023) έρχεται με οθόνη IPS LCD μεγέθους 6,6'' με ανάλυση FHD+ και υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Σε ένα μικρό punch hole cutout φιλοξενείται η selfie camera ανάλυσης 16MP. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει η κύρια camera με αισθητήρα 50MP (f/1,88, 1.0 µm native pixels), που συνοδεύεται από 8MP ultrawide module το οποίο λειτουργεί και ως macro cam.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.000 mAh και φορτίζει στα 20W. Ακόμα, το smartphone είναι εφοδιασμένο με στερεοφωνικά ηχεία, υποδοχή για σύνδεση ακουστικών και θύρα microSD.

Το Moto G Stylus 5G (2023) θα γίνει διαθέσιμο σε χρωματισμούς Cosmic Black και Rose Champagne colors.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*