Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το OnePlus 11 Concept με σύστημα ψύξης Active CryoFlux

*
Η OnePlus αποκάλυψε το OnePlus 11 Concept smartphone, μια συσκευή που δεν πρόκειται να πάρει τον δρόμο για τις γραμμές παραγωγής, αλλά είναι προορισμένη για την επίδειξη του συστήματος ψύξης Active CryoFlux της εταιρείας.

Το Active CryoFlux είναι ένα σύστημα ψύξης κλειστού κυκλώματος, όπως αυτά που υπάρχουν στους υπολογιστές, όμως το μέγεθός του έχει μειωθεί σε σημαντικό βαθμό για να χωράει σε ένα smartphone. Στο εσωτερικό του υπάρχει μια κεραμική, πιεζοηλεκτρική αντλία, που κυκλοφορεί υγρό μέσα από μια σειρά σωλήνων που βρίσκονται ανάμεσα σε δύο διαφράγματα. Ο χώρος που καταλαμβάνει η μικροαντλία είναι μικρότερος από 0,2 τετραγωνικά εκατοστά. Το σύστημα των σωληνώσεων παίζει τον ρόλο ενός heat sink και radiator, απορροφώντας τη θερμότητα από το SoC την οποία διοχετεύει πίσω στην μικροαντλία.


Η OnePlus υποστηρίζει ότι με το Active Cryoflux μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία κατά 2,1°C, οπότε ένα video game θα τρέχει σε 3- 4 περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης η θερμοκρασία είναι δυνατό να πέσει κατά 1,6°C, γλιτώνοντας 30- 45 δευτερόλεπτα από την όλη διαδικασία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*