Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Samsung Galaxy Fit3, με μπαταρία που διαρκεί για 13 ημέρες

*
Μετά από αρκετές διαρροές, η Samsung αποκάλυψε το Galaxy Fit3. Το νέο wearable έχει μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία που προσφέρει περισσότερη αυτονομία σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Το Fit3 είναι εφοδιασμένο με οθόνη AMOLED 1,6" η οποία είναι 45% μεγαλύτερη από εκείνη του Fit2. Έχει ένα και μοναδικό πλήκτρο στη δεξιά μεριά και μηχανισμό που απελευθερώνει εύκολα και γρήγορα η συσκευή από το λουράκι. Δεν υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση, αλλά αυτή πραγματοποιείται με δύο pogo pins στη βάση. Είναι το πρώτο wearable της σειρά με Εντοπισμό Πτώσης και Emergency SOS που ενεργοποιείται μετά από πέντε γρήγορα πατήματα στο πληκτρο. Με τον τρόπο αυτό τα στοοχεία για την τοποθεσία του χρήστη κοινοποιούνται στις επαφές για περίπτωση ανάγκης που έχει ορίσει από πριν.


Με μια και μόνο φόρτιση της μπαταρίας των 208 mAh, η Samsung υποστηρίζει πως το Galaxy Fit3 μπορεί να παραμείνει ενεργό για 13 ημέρες. Σε αυτό βοηθάει τογεγονός ότι δεν τρέχει κάποιο Wear OS, έχει μόνο μερικές μίνι εφαρμογές για την ώρα, ημερολόγιο, πρόγνωση καιρού και παρακολούθηση των δραστηριοτήτων. Ναι μεν υπάρχουν πάνω από 100 τύποι ασκήσεων, όμως η απουσία GPS, σημαίνει ότι θα πρέπει να συνδυαστεί με κάποιο smartphone για καλύτερη παρακολούθηση. Μέσω του Samsung Health app είναι δυνατή η παρακολούθηση την ποιότητας του ύπνου, των βημάτων και των επιπέδων του άγχους.

Το Galaxy Fit3 θα γίνει διαθέσιμο σε χρώματα, γκρι, ροζ, χρυσό και ασημί. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*