Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλυπτήρια για το Nothing Phone (2) που υπόσχεται υψηλές επιδόσεις σε προσιτή τιμή

*
Η Nothing αποκάλυψε το Nothing Phone (2a) μια πιο οικονομική εκδοχή του Nothing Phone (2). Η εταιρεία έχει υλοποιήσει τον πρώτο της σχεδιασμό για smartphones, που δημιουργήθηκε το 2020, μερικούς μήνες πριν το λανσάρισμα της πρώτης της συσκευής. Βασικό του στοιχείο είναι η διπλή camera στο πίσω μέρος, τοποθετημενη μέσα στη σπείρα NFC που δημιουργεί αυτό που η Nothing αποκαλεί ως "τα μάτια". Έρχεται με το εμβληματικό Glyph interface και 26 ξεχωριστε΄ς ζώνες. Τα τρία φώτα υποστηρίζουν το Glyph Timer, τις ειδοποιήσεις, το Glyph Torch και το Glyph Progress.

Στο εσωτερικό του Nothing Phone (2a) βρίσκεται το Dimensity 7200 Pro chip της MediaTek, με επεξεργαστή ταχύτητας 2,8GHz.


Η 10-bit AMOLED οθόνη του έχει μέγεθος 6,78'' με ανάλυση 1084x2412px, φωτεινότητα 1.300 και μεταβλήτό ρυθμό ανανέωσης 30-120Hz. Τρέχει το Nothing OS 2.5 που βασίζεται στο Android 14 και θα λάβει ενημερώσεις για το λειτουργικό της Google επί μια τριετία και ενημερώσεις ασφαλείας για τέσσερα χρόνια.

Οι δυο κάμερες στο πίσω μερος έχουν ανάλυση 50MP, η μια ευρυγώνια με IOS και η άλλη υπερευρυγώνια με σταθερή εστίαση. Η selfie των 32MP με f/2.2, 1/2.74'' είναι η ίδια με εκείνη του Nothing Phone (2).

Το smartphone διαθέτει μπαταρία 5.000mAh. Φορτίζει στα 45W. Μέσα σε 23 λεπτά έχει φτάσει στο 50% και σε 59 λεπτά το 100%. Η Nothing υποστηρίζει ότι μετά από 1.000 κύκλους φόρτισης ή τρία χρόνια καθημερινης χρήσης, η μπαταρία θα διατηρήσει το 90% της χωρητικότητάς της.

Το Nothing Phone (2a) αναμένεται σε δύο εκδόσεις. Μία με 8GB RAM και 128GB αποθηκετικού χώρου και μία με 12/ 256GB. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*