Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκλειστικά ψηφιακό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το φετινό WWDC event της Apple

*
Το φετινό Worldwide Developers Conference (WWDC) της Apple θα διεξαχθεί αποκλειστικά μέσω της ψηφιακής οδού, όπως ακριβώς έγινε και τα προηγούμενα δύο χρόνια. Το WWDC22 λοιπόν θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 6 και 10 Ιουνίου 2022, με την Apple να στήνει ένα μικρό in-person session στο Apple Park στις 6 Ιουνίου. Εκεί θα παρευρεθούν ορισμένοι developers, αλλά και φοιτητές για να παρακολουθήσουν το keynote και τα videos του State of the Union.

Το WWDC είναι παραδοσιακά ένα event που εστιάζει σε νέο software. Εκεί η Apple παρουσιάζει το μέλλον των iOS, iPadOS, macOS, tvOS και watchOS. Στο WWDC21 είδαμε την βελτιώσεις σε software όπως την υποστήριξη SharePlay από το FaceTime, την ικανότητα αποθήκευσης IDs σε ψηφιακή μορφή στο Apple Wallet, την υποστήριξη widgets από το iPadOS και πολλά privacy features μαζί με τη συνδρομητική υπηρεσία iCloud Plus.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*