Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποσύρεται από την αγορά καρτών γραφικών η EVGA

*
Η EVGA θα σταματήσει να κατασκευάζει κάρτες γραφικών, όπως αναφέρει το κανάλι του YouTube, Gamers Nexus. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι, δεν υπάρχει καμιά επιθυμία για συνέχιση της μακροχρόνιας συνεργασίας με την NVIDIA, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται για οικονομικό, αλλά για θέμα αρχών. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία σκέψη για συνεργασία με την AMD ή την Intel, ούτε θα υπάρξει επέκταση σε νέες κατηγορίες προϊόντων. Η EVGA θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα προϊόντα της τρέχουσας γενιάς και παραμένει δεσμευμένη απέναντι στους πελάτες της.

Οι κάρτες γραφικών αντιστοιχούν στο 78% των εσόδων της EVGA, όμως εκπρόσωπός της είπε στο Gamers Nexus ότι η συνεργασία με την NVIDIA δεν ήταν απόλυτα επικερδής. Οι υπόλοιπες επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας τοποθετούνται στον κλάδο προϊόντων παροχής ενέργειας και παρόμοιων περιφερειακών.


Τέλος, ο Joe Darwin της EVGA δήλωσε στο Gamers Nexus πως δεν θα υπάρξουν απολύσεις προσωπικού, αναμένονται όμως τριβές, καθώς το προσωπικό του τμήματος καρτών γραφικών θα έχει λιγότερη δουλειά να κάνει.

Τα θέματα που έθιξε η EVGA περιλαμβάνουν χειριστική συμπεριφορά εκ μέρους της NVIDIA, όπως περιορισμοί στο πόσο μπορεί να χρεώνει τις κάρτες η πρώτη, σε συνδυασμό με τις Founder's Edition cards, που η δεύτερη πρόσφέρει με έκπτωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*