Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple: Μειώνει την ακτινοβολία που παράγει το iPhone 12 κυκλοφορώντας νέο update

*
Η Γαλλία θέλει να αποσύρει το iPhone 12 από την αγορά λόγω υψηλών εκπομπών ακτινοβολίας και η Apple, θέλοντας να σώσει την κατάσταση, κυκλοφορεί νέο update για να τις μειώσει. Σύμφωνα με την ίδια, η διάθεση του εν λόγω update γίνεται στο πλαίσιο συμμόρφωσής της με το πρωτόκολλο δοκιμών που χρησιμοποιείται από τις ρυθμιστικές αρχές της Γαλλίας και πως δεν αποσκοπεί στην εξάλειψη κάποιου ρίσκου για την υγεία των καταναλωτών. Άλλωστε, η Apple έχει ήδη σχολιάσει την ακτινοβολία του iPhone 12, λέγοντας πως δεν αποτελεί κίνδυνο για τους χρήστες του.

Τώρα, ο ANFR (εθνικός οργανισμός συχνοτήτων της χώρας) θα προχωρήσει σε νέες δοκιμές, ώστε να εξακριβώσει αν τα επίπεδα ακτινοβολίας του iPhone 12 έπεσαν σε ικανοποιητικό βαθμό. Εφόσον κριθεί ασφαλές, το iPhone 12 θα συνεχίσει να πωλείται στην αγορά της Γαλλίας.


Φήμες λένε πως η Apple γνώριζε το συγκεκριμένο πρόβλημα πριν κυκλοφορήσει το iPhone 12 και πως απαίτησε από τους εργαζόμενούς της να αποκρύψουν οποιαδήποτε λεπτομέρεια έχει να κάνει με αυτό. Βέβαια, πρόκειται για κάτι που δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αληθεύει, γι’ αυτό και προτείνουμε επιφυλακτικότητα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*