Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple: Νέο update του iOS θα διορθώσει το bug που εξαφανίζει την εφαρμογή των μηνυμάτων

*
Η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα το update 17.2 για το iOS, διορθώνοντας πολλές από τις ατέλειες του λογισμικού, όμως η τρέχουσα έκδοσή του εξακολουθεί να περιέχει αρκετά προβλήματα που χρίζουν επίλυσης. Ένα από αυτά είναι το μυστήριο bug που κάνει την εφαρμογή των μηνυμάτων να εξαφανίζεται κάθε φορά που ο χρήστης μετακινεί τα εικονίδια του Home screen.

Η εταιρεία αναζητά τη λύση του συγκεκριμένου θέματος και αναμένεται να κυκλοφορήσει μια ενημέρωση που θα το εξαφανίζει, με την έκδοση 17.2.1 του iOS. Για την ώρα δεν είναι βέβαιο το πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμη, όμως είναι σχεδόν σίγουρο πως θα πρόκειται για ένα update αρκετά μικρότερο από το 17.2. Το επόμενο μεγάλο update του λογισμικού θα είναι το 17.3, που θα διορθώνει μια πληθώρα εναπομενόντων bugs και θα προσθέτει μια σειρά από ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά για τα οποία προς το παρόν δεν παρέχονται πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*