Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple: «Σταματήστε να βάζετε το iPhone σε ρύζι»

*
Υπάρχουν διάφορες μπακαλίστικες λύσεις για την περίπτωση που έρθει το κινητό σας σε επαφή με το νερό και η Apple επιβεβαιώνει ότι το ρύζι δεν είναι μία από αυτές. Η θεωρεία λέει πως το ρύζι μπορεί να απομακρύνει την υγρασία και αρκετοί το χρησιμοποιούν βυθίζοντας μέσα σε ένα μεγάλο μπολ ένα κινητό που έχει βραχεί.

Υπάρχει, δε, και μία τρολιά στο θέμα όπου μερικοί ισχυρίζονται πως αν αφήσει κανείς ένα μπολ με ρύζι με το κινητό του μέσα, έρχονται το βράδυ Κινέζοι και το φτιάχνουν.




Στα σοβαρά, τώρα, η Apple αναφέρει πως η λύση του ρυζιού δεν είναι καλή μιας και μπορεί με αυτόν τον τρόπο να μπουν μικρά κομμάτια μέσα στην υποδοχή φόρτισης του iPhone και να δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα.

Ακόμη, αναφέρει στα επίσημα έγγραφα υποστήριξης πως δεν προτείνεται ούτε η χρήση κάποιας πηγής θερμότητας, όπως τα σεσουάρ ή οι μπατονέτες. Η αμερικανική εταιρεία συμβουλεύει, σε τέτοιες περιπτώσεις να τινάξετε το τηλέφωνό σας προς τα κάτω για να απομακρυνθεί το νερό που έχει μείνει και να περιμένετε έως και 24 ώρες να στεγνώσει η υποδοχή του καλωδίου φόρτισης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*