Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple: Στο εξής θα κυκλοφορεί και τα AirPods Pro 2 με USB-C

*
Μετά την ανακοίνωση του πρώτου iPhone με USB-C, η Apple επανακυκλοφορεί τα ασύρματα ακουστικά της, AirPods Pro 2, επίσης με USB-C. Βέβαια, η συγκεκριμένη έκδοση των ακουστικών φέρει και άλλες αλλαγές.

Τα νέα AirPods Pro 2 υποστηρίζουν Lossless Audio 20-bit - 48 KHz, αν και η χρήση του θα απαιτεί σύζευξη με το AR/VR headset Vision Pro που θα κυκλοφορήσει η Apple το 2024. Όπως αναφέρει η εταιρεία, το chip H2 των AirPods Pro 2 θα υπάρχει και στο Vision Pro, κάτι που επιτρέπει την αναμετάδοση του Lossless Audio.


Επιπλέον, τα νέα AirPods Pro 2 φέρουν βαθμολογία IP54 κατά της σκόνης, του ιδρώτα και του νερού (τα περσινά είχαν rating IPX4). Διαθέτουν επίσης τις λειτουργίες Adaptive Audio, Personalized Volume και Conversation Awareness, ενώ η μπαταρία τους διαρκεί 6 ώρες (30 με τη θήκη φόρτισης).
Τα AirPods Pro 2 με USB-C θα ξεκινήσουν να διατίθενται στην αγορά από τις 22 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά σε λευκό χρώμα και με την τιμή τους στα $249.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*