Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple Vision Pro: Ίσως χρειαστεί να αλλάξει όνομα για να κυκλοφορήσει στην Κίνα

*
Πριν από λίγες ημέρες, η Apple αποκάλυψε το Vision Pro, το πρώτο της AR/ VR headest, με τιμή που φτάνει τα $3.499. Τα σχέδια της αμερικανικής εταιρείας να πουλήσει τη συσκευή σε όλο τον κόσμο όπως φαίνεται θα βρουν μπροστά του το εμπόδιο που ονομάζεται Huawei. Πιο συγκεκριμένα η τελευταία έχει ως το 2031 κατοχυρώσει το εμπορικό σήμα Vision Pro στην Κίνα, οπότε η Apple λογικά θα αναγκαστεί να αλλάξει το όνομα του headset για την αγορά της δεύτερης πολυπληθέστερης χώρας του κόσμου.

Η Huawei απόκτησε τα δικαιώματα χρήσης του εμπορικού σήματος "Vision Pro" τον Μάιο του 2019. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία έχει αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης του ονόματος για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της στην Κίνα. Τα δικαιώματα μεταβιβάστηκαν πλήρως στις 28 Νοεμβρίου 2021 και η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει το όνομα Vision Pro μέχρι τις 27 Νοεμβρίου 2031.


Δεν αποκλείεται οι δυο εταιρείες να τα βρουν μέσω διαπραγματεύσεων, όπως έκανε στο παρελθόν η Apple με την Proview Technology για να χρησιμοποιεί το εμπορικό σήμα του iPad στην Κίνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*