Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple Vision Pro: Οι δοκιμές αποκάλυψαν ότι είναι βαρύ

*
Αν και θα πρέπει να είναι ελαφρύ για να προσφέρει άνεση κατά τη χρήση, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει με το Apple Vision Pro "spatial computer". Ο Mark Gurman του Bloomberg αναφέρει ότι μετά τα αποκαλυπτήρια του Vision Pro, η Apple έδωσε σε ακόμα περισσότερους υπαλλήλους της πρόσβαση στο headset. Τότε ήταν που ήρθε στην επιφάνεια ένα σημαντικό πρόβλημα, ότι o χρήστης το αισθάνεται αρκετά βαρύ μετά από ένα δίωρο. Δεν γνωρίζει κανείς ακριβώς από τι υλικά είναι κατασκευασμένο, όμως πρόκειται για υλικά υψηλής ποιότητας που έχουν ως βάση το αλουμίνιο και το γυαλί.

Η Apple φέρεται να έχει έτοιμη λύση, έναν ιμάντα που περνάει πάνω από το κεφάλι του χρήστη και βοηθά στην κατανομή του βάρους. Όμως ο Gurman αναφέρει ότι ο ιμάντας δεν θα περιλαμβάνεται στη συσκευασία επειδή δεν θεωρείται απαραίτητος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*