Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρχές του 2023 το λανσάρισμα του PS VR 2 σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo

*
Ένα ακόμα αναλυτής υποστηρίζει ότι η Sony πιθανό να λανσάρει το PlayStation VR 2 το πρώτο τρίμηνο του 2023. Ο Ming-Chi Kuo, αναλυτής της TF International Securities που εδρεύει στο Hong Kong, πιστεύει ότι η μαζική παραγωγή της συσκευής θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες του 2022. Αναφέρει ότι με βάση τα δεδομένα που έχει συλλέξει, το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους η Sony θα μπορέσει να ξεκινήσει την παραγωγή 1,5 μονάδων του PS VR2.

Ο Kuo προσθέτει πως ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής είναι η προσθήκη των καμερών στο εσωτερικό του headset, κάτι που δεν υπήρχε στο πρώτο PlayStation VR.


"Στο PS VR2 θα υπάρχουν έξι οπτικά modules (τέσσερεις 720p IR cameras και δύο eye-tracking cameras). Ο κύριος προμηθευτής των φακών είναι η Genius, ενώ το ίδιο συμβαίνει και για τους μη σφαιρικούς φακούς του PS VR2. Άλλο σημαντικοί προμηθευτές εξαρτημάτων για τη συσκευή είναι οι Goertek (συναρμολόγηση), SDC (OLED panel) και MediaTek (επεξεργαστής).
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*