Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Asus Intel Performance Day 2022

*
Στα μέσα του Σεπτέμβρη η Asus πραγματοποίησε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα την Asus Intel Performance Day. Στο event αυτό είχαμε την ευκαιρία να δούμε όλα όσα έχει καταφέρει η Asus στα νέα της laptop ώστε να μεγιστοποιήσει την απόδοση των Intel επεξεργαστών που αυτά χρησιμοποιούν. Όχι μόνο στα καθαρά gaming συστήματα που έχουν ούτως ή άλλως περισσότερο χώρο για μεγάλα συστήματα ψύξης αλλά και στη γκάμα των λεπτών και ελαφριών laptops της, Zenbook και Vivobook



Η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από ποτέ μοντέλα με επεξεργαστές EVO 12ης γενιάς Intel® H-Series με προδιαγραφές θερμικής σχεδιαστικής ισχύος (TDP) έως και 45 watts. Με αυτές τις καινοτομίες, ακόμα και προσιτά καθημερινά laptops όπως τα Vivobook 14X/15X OLED (X1403/1503) πλέον προσφέρουν σημαντικά υψηλότερες επιδόσεις συγκριτικά με τις προηγούμενες γενιές καθώς το TDP είναι ως και 3 φορές μεγαλύτερο σε σχέση με τους επεξεργαστές laptop παλαιότερης γενιάς. Η επιπρόσθετη διαθέσιμη απόδοση αυτών των πανίσχυρων επεξεργαστών -που είναι έως και 2,5 φορές ταχύτεροι από την προηγούμενη γενιά laptops ASUS- σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν βελτιωμένη παραγωγικότητα, δημιουργικότητα, gaming και ψυχαγωγία σε laptops που δεν είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος από τους προκατόχους τους. «Οι καινοτομίες που εφάρμοσαν οι μηχανικοί της ASUS με τους συνεργάτες μας από την Intel στα πιο πρόσφατα laptops μας, κατέστησε δυνατή την παρουσίαση αυτών των εκπληκτικών προϊόντων για το 2022. Η δουλειά τους στις τεχνολογίες ψύξης και την κατασκευή του σώματος συνιστά μία σημαντική πρόκληση που έφεραν εις πέρας. Κάποιες φορές οι βελτιώσεις μπορεί να είναι αόρατες στα μάτια των καταναλωτών, όμως επιτρέπουν την επίτευξη σπουδαίων επιδόσεων από ελαφριά και συμπαγή laptops, που είναι και αυτό που περιμένουν οι καταναλωτές από το επόμενο laptop τους», ανέφερε ο Jeff Lo, General Manager East EMEA της ASUS.



Η προτίμηση των χρηστών στα λεπτά και ελαφριά laptops αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο και ως εκ τούτου, η επίλυση του προβλήματος της βελτίωσης της απόδοσης χωρίς αύξηση του μεγέθους αποτελεί σημαντική μηχανική πρόκληση. Η γκάμα των καταναλωτικών laptops της ASUS για το 2022 χρησιμοποιεί καινοτόμες λύσεις για την επίτευξη αυτών των στόχων, συμπεριλαμβανομένων εξαιρετικά αποδοτικών και αθόρυβων συστημάτων ψύξης όπως τα ASUS IceCool, AAS Ultra, οι 3D θάλαμοι ατμού, το βασισμένο στην AI λογισμικό και τεχνικών κατασκευής ακριβείας. Επιπρόσθετα, η κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα των 12ης γενιάς επεξεργαστών Intel Core σημαίνει πως οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν όλα αυτά τα πλεονεκτήματα στην απόδοση σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας συγκριτικά με τα υπάρχοντα μοντέλα. Για την επίτευξη κορυφαίας απόδοσης επεξεργαστή σε ένα λεπτό και ελαφρύ laptop, η διατήρηση της θερμοκρασίας του επεξεργαστή σε χαμηλά επίπεδα είναι μείζονος σημασίας και εκεί είναι που οι λεπτές κατασκευές αποτυγχάνουν. Τα πιο πρόσφατα laptops ASUS Zenbook και Vivobook διαθέτουν βελτιωμένη τεχνολογία ψύξης, συμπεριλαμβανομένων των νέων σχεδίων ανεμιστήρων ASUS IceBlade, διπλών αγωγών θερμότητας, βελτιωμένου ελέγχου ροής αέρα μέσω πολλαπλών αεραγωγών και -στα μοντέλα Zenbook Pro 16X OLED και Zenbook Duo 14X OLED- ενός 3D θαλάμου ατμού και του πρωτοποριακού μηχανισμού Active Aerodynamic System Ultra (AAS Ultra). Ο 3D θάλαμος ατμού αποτελεί καινοτομία της ASUS που έδωσε κυρτό σχήμα στον θάλαμο ατμού προκειμένου να επιτύχει καλύτερη εφαρμογή με τα στοιχεία της motherboard απ’ ό,τι με έναν τυπικού σχήματος θάλαμο ατμού. Το AAS Ultra ανασηκώνει το πίσω μέρος είτε του πληκτρολογίου, είτε της δευτερεύουσας οθόνης αφής αυξάνοντας τη ροή αέρα από το σώμα έως και κατά 30%. Χάρη σε αυτές τις καινοτομίες ψύξης, οι μηχανικοί της ASUS είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν κορυφαία υποσυστήματα όπως ο επεξεργαστής Intel Core i9 και η κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 3060 σε πολύ λεπτά laptops χωρίς να ανησυχούν για την απαγωγή της θερμότητας.



Η εκδήλωση βέβαια δεν είναι μόνο παρουσίαση των προϊόντων αλλά και λίγο διασκέδαση, καθώς όλοι όσοι συμμετείχαμε είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε να φτιάχνουμε… cocktail από το μέτρ του είδους Marek Posluszny, χρησιμοποιώντας αρκετό.. πάγο για να παγώσουμε τα ποτά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*