Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτή η εταιρεία επισκευάζει και πουλάει Game Boy που δείχνουν σαν καινούρια!

*
Το retro gaming περνάει αυτήν την περίοδο τη δεύτερη νιότη του και υπάρχει μια εταιρεία που ασχολείται με την επαναφορά του Game Boy σε σχεδόν αρχική κατάσταση! Ο λόγος για την Retrospekt, η οποία αναλαμβάνει να επιδιορθώσει κονσόλες και να τις πουλήσει σε σχεδόν τέλεια κατάσταση.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα TechRadar, ο συν-ιδιοκτήτης και CEO Adam Fuerst, σημείωσε ότι η εταιρεία του κοιτάει τα αντικείμενα μαζικής κυκλοφορίας και το πως αυτά μπορούν να επιδιορθωθούν επιτυχημένα. Στην γκάμα των προϊόντων που αναλαμβάνει, εκτός από Game Boy, είναι κάμερες Polaroid και Sony Walkmans.


Όπως σημειώνει, τα Game Boy που έχουν φτάσει στα χέρια τους έχουν αλλοιώσεις στις οθόνες και στα πλήκτρα, αλλά και στο πίσω μέρος, μιας και αρκετοί χρήστες έχουν αφήσει μέσα μπαταρίες για καιρό και έχουν αλλοιωθεί.

Αν κάποιος θελήσει να αγοράσει «νέο» Game Boy θα μπορεί να το βρει από την εταιρεία στα 149 δολάρια, ενώ αν ψάχνει μια έκδοση με modded οθόνη και multicolor backlight, μπορεί να το κάνει δικό του με 225 δολάρια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*