Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτό το σπάνιο χειριστήριο του Nintendo 64 πωλείται έναντι 1000 λιρών!

*
Ένα σπάνιο χειριστήριο του Nintendo 64 εμφανίστηκε σε λίστες ιστοσελίδων δημοπρασιών και πωλείται έναντι 1000 λιρών! Ο ιδιοκτήτης του, Liam Clousdale, το εντόπισε στη σοφίτα του και θυμήθηκε πως του είχε χαριστεί ως δώρο για τα 14α του γενέθλια. Είναι δημιούργημα της Foxdata που εμφανίστηκε στα τέλη των 90s ως μέρος μιας σχετικής σειράς χειριστηρίων με τα ονόματα Desert Storm, Red Rain, Purple Forest και Chrome Leopard. O Clousdale θυμήθηκε πως το είχε ζητήσει για να έχει κάτι ξεχωριστό όταν πάει να παίζει σε σπίτια φίλων. Μάλιστα, τόνισε ότι πρόσφατα φίλος του εντόπισε πως ένα τέτοιο πωλούνται με υψηλό αντίτιμο και θυμήθηκε ότι έχει στο πατάρι του ένα αντίστοιχο και το αναζήτησε. Στη συνέχεια επικοινώνησε με έναν οίκο δημοπρασιών για να ξεκινήσει η διαδικασία πώλησης και να φτάσει -όπως λέει- στα χέρια ενός καλού συλλέκτη retro αντικειμένων. Όπως φαίνεται, η Foxdata έφτιαξε περί τα 800 τέτοια custom χειριστήρια και εκτιμάται πως υπάρχουν μόλις 200 από κάθε έκδοση στα χέρια καταναλωτών.

Finally finished my set of Foxdata Controllers! (Desert Storm, Chrome Leopard, Red Rain, and Purple Forest)
byu/GamerAhmer inn64
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*