Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Aya Neo 2 και Aya Neo Slide: Γνωρίστε τους ανταγωνιστές του Steam Deck

*
Η Aya Neo προσθέτει τα Aya Neo 2 και Aya Neo Slide στο lineup των φορητών gaming PCs της. Και θα δύο θα είναι εφοδιασμένα με το Ryzen 7 6800U chip και ενσωματωμένη Radeon 680M GPU με γραφικά RDNA 2. Σημειώνεται ότι η Radeon 680M iGPU είναι ικανή για 3.38 teraflops, κάτι παραπάνω από το διπλάσιο των 1,6 teraflops του Steam Deck.

Το Ryzen 7 6800 APU (accelerated processing unit) διαθέτει οκτώ πυρήνες και τρέχει στην ταχύτερη αρχιτεκτονική Zen 3 plus. Επίσης, η Radeon 680M iGPU, έχει 12 υπολογιστικές μονάδες. Για να έχετε μέτρο σύγκρισης, το Steam Deck έχει τετραπύρηνη AMD APU που τρέχει σε αρχιτεκτονική Zen 2 και iGPU με γραφικά RDNA 2 και οκτώ υπολογιστικές μοναδες.




Τα Slide και Neo 2 έρχονται με υποστήριξη για LPDDR5-6400 RAM, μόνο που το δεύτερο θα είναι εφοδιασμένο και με αποθηκευτικό χώρο PCIe 4.0 storage, θύρες USB 4.0 και αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος. Όμως, ο σχεδιασμός του Neo Slide παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και η οθόνη μετακινείται και αποκαλύπτεται ένα backlit RGB keyboard, λες και πρόκειται για μια μεγαλύτερη έκδοση του Motorola Droid 4.

Το λανσάρισμά τους αναμένεται αργότερα, εντός του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*