Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Barbie Xbox Series S αποκάλυψε η Microsoft

*
Η Microsoft προσφέρει ένα Xbox Series S με σχεδιασμό εμπνευσμένο από το Barbie Dreamhouse. Η κονσόλα δημιουργήθηκε ειδικά για έναν διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου, στον λογαριασμό του Xbox στο Twitter και στη σελίδα Microsoft Rewards. Ακόμα, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε δικά σας faceplates για το Xbox Wireless Controller, σχεδιασμένα για να μοιάζουν στην ενδυμασία της Barbie και του Ken.

Η κονσόλα και τα controller faceplates αποτελούν μέρος μιας σειράς ενεργειών για τη διαφημιστική προώθηση της ταινίας Barbie εκ μέρους του Xbox.


Στο ίδιο πλαίσιο, οι παίκτες του Forza Horizon 5 μπορούν να μεταβούν στο Message Center του παιχνιδιού και να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ένα 1956 Chevrolet Corvette EV και ένα 2022 GMC Hummer EV.

Το Xbox θα διοργανώσει επίσης έναν άλλο διαγωνισμό, όπου οι fans θα μπορούν να κερδίσουν μία από τις 10 ειδικές κούκλες Barbie.

Κάθε μία από τις κούκλες, που «αντανακλούν τη σειρά Barbie, η οποία είναι η πιο ποικιλόμορφη σειρά από κούκλων στην αγορά», φοράει ρούχα με θέμα το Xbox και συνοδεύεται από αξεσουάρ, όπως Xbox Series S, Xbox Wireless Controller και Adaptive Controller.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*