Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday: Αυτή είναι η προσφορά του PS5

*
Μετράμε αντίστροφα για την Black Friday και ίσως έχουμε από τώρα την Black Friday προσφορά που θα «τρέξει» για το PS5 στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τον αξιόπιστο leaker Billbill-Kun στο X/Twitter, η προωθητική καμπάνια της Sony θα αφορά το original PS5 που θα πωλείται αντί για τα €549,99 στα €429,99. Η τιμή αυτή δεν περιλαμβάνει κάποιο game και ίσως παρασύρει και προς τα κάτω και τα μεγαλύτερα bundles. Απ’ όσο φαίνεται από το εικαστικό της διαφημιστικής καμπάνιας της Sony, η προσφορά θα «τρέξει» από τις 14 έως και τις 27 Νοεμβρίου.

Ο γνωστός insider σημειώνει ακόμη πως τα απλά DualSense Controllers θα πωλούνται στα €49,99, ενώ θα υπάρχει και προσφορά για το πακέτο DualSense + EA Sports FC 24 στα €89,99. Αναμένουμε περισσότερα και για τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες. To post του οδηγεί μάλιστα και στο επίσημο blog του PlayStation, όπου και σημειώνονται οι παρακάτω μειωμένες τιμές για τα παιχνίδια και τα περιφερειακά.



br />




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*