«Η ιαπωνική εταιρεία ζητά από τους συνεργάτες της να αυξήσουν την παραγωγή, υπολογίζοντας ότι η ζήτηση θα παραμείνει σταθερή κατά τη διάρκεια των εορτών και μέχρι το νέο έτος, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα. Η Nintendo, η οποία ξεκίνησε τη συναρμολόγηση του Switch 2 προς το τέλος του ημερολογιακού έτους 2024, ενδέχεται να προσαρμόσει τα τελικά στοιχεία παραγωγής όταν θα έχει μια σαφέστερη εικόνα της ζήτησης κατά τη διάρκεια της κρίσιμης εορταστικής περιόδου.
Το δημοσίευμα συνεχίζει κάνοντας λόγο για αυξημένες δαπάνες μάρκετινγκ σχετικά με την προώθηση του Switch 2 σε περισσότερους πιθανούς αγοραστές, καθώς και την άνοδο των τιμών των μετοχών, που είναι ενδεικτική της συνεχιζόμενης επιτυχίας της εταιρείας από την κυκλοφορία της κονσόλας στις 5 Ιουνίου.



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity