Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bloomberg: Η Apple ετοιμάζει chip για κινητή τηλεφωνία, WI-FI και Bluetooth

*
Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple ετοιμάζει ένα δικό της chip που θα επιτρέπει στις συσκευές της να παρέχουν υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και σύνδεση με δίκτυα Wi-Fi και Bluetooth. Επιπλέον, σχεδιάζει και ένα άλλο δικό της chip, που θα αντικαταστήσει αυτό της Broadcom που ως τώρα χρησιμοποιεί στις συσκευές της για σύνδεση με δίκτυα Wi-Fi και Bluetooth. Στόχος είναι να το τοποθετήσει στις συσκευές της το 2025. Επίσης, ως το τέλος του 2024, με αρχές του 2025, η Apple θα αρχίσει να χρησιμοποιεί το δικό της cusom modem, που θα αντικαταστήσουν αυτά της Qualcomm και άλλων εταιρείών, τα οποία θα υπάρχουν στην πλειονότητα των iPhones που θα λανσαριστούν το 2023. Σκοπός της Apple δεν είναι άλλος από το να ανεξαρτητοποιηθεί όσο το δυνατό περισσότερο, όσον αφορά τις προμήθειες εξαρτημάτων από τρίτες εταιρείες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*