Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bloomberg: Τα iPhone 15 θα έρθουν με USB-C

*
Σύμφωνα με τον αναλυτή του Bloomberg, Mark Gurman η Apple θα κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 15 με USB-C. Ο ίδιος αναφέρει ότι η σειρά iPhone 14 θα είναι η τελευταία που χρησιμοποιεί Lightning port.

Ο νέος νόμος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ισχύει για όλες τις φορητές συσκευές που θα πωλούνται από το 2024 και μετά, παρόλα αυτά ο Gurman θεωρεί ότι η εταιρεία του Cupertino δεν θα περιμένει ως της τελευταία στιγμή. Ακόμα, αναφέρει ότι το βασικό μοντέλο iPad, το τελευταίο tablet της Apple με Lightning port, θα υποδεχτεί τη USB-C μέσα στο 2022. Σιγά θα σιγά θα γίνει και η μετάβαση για τα AirPods, το Magic Mouse, το Magic Keyboard και το Magic Trackpad.


Από τη νομοθεσία της Ε.Ε. εξαιρούνται οι συσκευές που φορτίζουν μόνο ασύρματα, όπως το Apple Watch. Ο Gurman πιστεύει ότι η υιοθέτηση της USB-C από την Apple δεν θα είναι μακροχρόνια, μιας και στόχος της εταιρείας είναι η χρήση μεθόδων ασύρματης φόρτισης, όπως η τεχνολογία MagSafe. Ακόμα και τα iPads δεν θα φορτίζουν ενσύρματα στο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*