Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Captain Obvious News: Δεν θα δούμε Apple Vision Pro 2 στο επόμενο 18μηνο

*
Το Apple Vision Pro μετράει μόλις μερικές ημέρες στην αγορά, αλλά κάποιοι αναφέρουν ήδη πως -κρατηθείτε- δεν θα δούμε σύντομα το Apple Vision Pro 2. Η αναφορά αυτή έρχεται από τον Mark Gurman του Bloomberg, ο οποίος σημειώνει πως το δεύτερο headset της Apple είναι τουλάχιστον 18 μήνες μακριά, καθώς η αμερικανική εταιρεία θα αξιοποιήσει το χρόνο για να το βελτιώσει με έξτρα λειτουργίες πριν το ξαναβγάλει στην αγορά.

Μάλιστα, αναφέρει πως στο συγκεκριμένο προϊόν, θα ακολουθήσει διαφορετική στρατηγική από αυτήν των smartphones. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως το Apple Vision Pro 2 θα κυκλοφορήσει το νωρίτερο τον Αύγουστο του 2025, οπότε λογικά μιλάμε για μια διάθεση κοντά στο μεθεπόμενο iPhone που έρχεται κλασικά τον Σεπτέμβριο.


Το αν θα επιλέξει η Apple ταυτόχρονη διάθεση για τα δύο προϊόντα την επόμενη χρονιά θα πρέπει να το δούμε, αλλά δεν συγκεντρώνει -μεταξύ μας- και πολλές πιθανότητες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*