Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2024: Ανακοινώθηκε επίσημα το MSI Claw, το νέο φορητό gaming PC (video)

*
Οι φήμες των τελευταίων ημερών για το MSI Claw επιβεβαιώθηκαν και η αγορά υποδέχτηκε ένα ακόμη φορητό gaming PC στο πλαίσιο της CES 2024. Η MSI μπαίνει στο χορό, αντιμετωπίζοντας πλέον στα ίσια το Steam Deck, το Lenovo Legion Go και το ASUS ROG Ally.

Στο εσωτερικό του MSI Claw βρίσκεται ένας Meteor Lake Core Ultra που φτάνει σε επιδόσεις τον Intel Core Ultra 7 155H και τα τρία μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στο πρώτο μισό του 2024 θα πωλούνται από τα 699 έως και τα 799 δολάρια. Το βασικό μοντέλο θα κυκλοφορήσει με έναν Core Ultra 5 και 512GB αποθηκευτικού χώρου.


O επεξεργαστής της Intel υποστηρίζει την τεχνολογία upscaling XeSS, ενώ και από πλευράς μπαταρία έχουμε χωρητικότητα 53Wh, που η MSi χαρακτηρίζει ως την καλύτερη στην κατηγορία, προσφέροντας έως και 2 ώρες ζωής. Οι ανεμιστήρες στο εσωτερικό του προϊόντος είναι 50% μεγαλύτεροι από αυτούς των ανταγωνιστών και το βάρος του MSI Claw φτάνει τα 675 γραμμάρια.

Η οθόνη του είναι στις 7 ίντσες με 120Hz IPS πάνελ, ανάλυση 1080p και φωτεινότητα 500 nits, αλλά και υποστήριξη VRR. Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουμε τα 16GB RAM, τη χωρητικότητα έως 1TB (PCIe M.2), το microSD slot, το Thunderbolt 4 port, την υποδοχή ακουστικών 3.5mm και το πλήκτρο ενεργοποίησης με σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το φορητό έχει ακόμη πλήκτρα εντολών macro και «τρέχει» Windows 11 με το MSI Center M software από πάνω. Μπορεί να «τρέξει» Android games μέσω του Appl Player. Περισσότερα για το προϊόν τους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*