Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2024: Η HP παρουσίασε το ελαφρύτερο laptop 14'' στον κόσμο

*
Στο πλαίσιο της CES 2024, η HP αποκάλυψε το πιο ελαφρύ gaming laptop του κόσμου. Πρόκειται για το Omen Transcend 14, που ζυγίζει μόλις 1,6 κιλά. Υποστηρίζει επεξεργαστές 14th-gen Intel Core Ultra 7 ή Ultra 9 processor, έως 32GB DDR5 RAM, 2TB αποθηκευτικού χώρου και RTX 4070 GPU. Είναι εφοδιασμένο με δύο θύρες USB-A και δύο USB-C ports (η μία με υποστήριξη για Thunderbolt 4), συν θύρα HDMI 2.1 στο πίσω μέρος του. Για τους λάτρεις της ασύρματης δικτύωσης υπάρχει η επιλογή αναβάθμισης σε κάρτα Wi-Fi 7 με Bluetooth 5.4.

Η οθόνη του Transcend 14 υποστηρίζει ανάλυση 2.8K (2.880 x 1.800) και πρόκειται για ένα OLED panel με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 120Hz. Σε αναπαραγωγή περιεχομένου HDR η φωτεινότητά του φτάνει τα 500 nits με πλήρη υποστήριξη του χρωματικού φάσματος DCI-P3. Δύο ηχεία DTS:X Ultra φροντίζουν για την καλύτερη ηχητική εμπειρία των χρηστών, που ενισχύεται από την τεχνογνωσία της HyperX. Ακόμα θα βρείτε ενσωμετωμένο ασύρματο receiver για τα ακουστικά Cloud III.


Η τιμή του ξεκινάει από τα $1.600. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*