Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Controllers και headsets με ενσωματωμένες φιγούρες ανακοίνωσε η PDP

*
Η κατασκευάστρια εταιρεία περιφερειακών για video games, PDP ανακοίνωσε μια νέα σειρά από controllers και ακουστικά, που θα έχουν μικρές φιγούρες στο εσωτερικό τους. Τα χειριστήρια της σειράς REALMz θα κυκλοφορήσουν για Nintendo Switch και Xbox και θα έχουν διαφανές κέλυφος, που καθιστά δυνατή την προβολή του "μοναδικού σχεδίου πολλαπλών επιπέδων" μέσα στο χειριστήριο. Κάθε χειριστήριο θα περιλαμβάνει εικόνα από μια κλασική σκηνή συγκεκριμένου IP και θα περιλαμβάνει επίσης τη φιγούρα ενός χαρακτήρα ενσωματωμένη σε μία από τις λαβές του χειριστηρίου, καθώς και εφέ φωτισμού LED.



Η πρώτη παρτίδα χειριστηρίων θα γίνει διαθέσιμη για προπαραγγελία στις 25 Αυγούστου και θα αποτελείται από διάφορα σχέδια από τη σειρά Sonic the Hedgehog – ένα με ενσωματωμένη φιγούρα του Sonic, ένα με φιγούρα του Tails και ένα με του Knuckles.

Η PDP αναφέρει ότι θα ακολουθηθούν σχεδιασμούς εμπνευσμένους από τα Transformers στις 13 Οκτωβρίου με μια φιγούρα Optimus Prime ενσωματωμένη στο χειριστήριο και ένα σχέδιο Pikmin αυτόν τον χειμώνα με ενσωματωμένο ένα κόκκινο Pikmin.



Η σειρά REALMz θα περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από ενσύρματα headsets, ξεκινώντας με ένα ακουστικό Sonic με μια φιγούρα Sonic που είναι ενσωματωμένη σε ένα από τα ακουστικά.



Οι τιμές στις Η.Π.Α. θα έχουν ως εξής:

- REALMz Wired Controller (Switch) – $39,99 (Sonic, Tails, Knuckles)
- REALMz Wireless Controller (Switch) – $59,99 (Sonic, Tails, Knuckles)
- REALMz Wired Controller (Xbox) – $49,99 (Sonic dark blue design)
- REALMz Wired Headset (Switch) – $39,99 (Sonic) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*