Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε ένα «σκληρό» τεστ αντοχής του Apple Vision Pro που το κάνει… κομμάτια! (video)

Το Apple Vision Pro ξεκίνησε να κυκλοφορεί στις μεγαλύτερες αγορές του πλανήτη και ήταν θέμα χρόνου να δούμε και το πρώτο τεστ αντοχής. Η συσκευή της Apple που πωλείται σε τιμή από 3500 δολάρια, έφτασε στα χέρια αρκετών χρηστών και κάποιοι αποφάσισαν να τεστάρουν και να δείξουν την αντοχή της σε χτυπήματα και κακουχίες.

Τα καλά νέα είναι πως στη γενικότερη χρήση του δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα στο να τα βγάλει πέρα με μια καθημερινή χρήση που μπορεί να περιλαμβάνει μικροχτυπήματα και μικρογρατζουνιές. Ακόμη και μετά από αυτά, παραμένει πλήρως λειτουργικό. Αν όμως η συσκευή πέσει με το γυαλί στο έδαφος, η ζημιά είναι σχεδόν σίγουρη.


Το σημείο επαφής του head strap γύρω από τα ηχεία δείχνει να είναι το αδύναμο σημείο του προϊόντος. Δείτε περισσότερα και μόνοι σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*