Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν έχετε δει μικρότερο Game Boy από αυτό και το νομικό τμήμα της Nintendo να τρέχει γρηγορότερα (video)!

O YouTuber Elliot Coll (ή αλλιώς “The Retro Future”) θέλει να βάλει τους δικηγόρους της Nintendo να τρέχουν και παρουσίασε ένα Game Boy που είναι μικρότερο από οτιδήποτε έχετε δει μέχρι σήμερα! Ο γνωστός retro-λάγνος εντόπισε τη μικροσκοπική αυτή συσκευή μέσα στο γνωστό site AliExpress ψάχνοντας να αγοράσει κάτι (όπως ανέφερε ο ίδιος) και κατέληξε σε αυτό το gadgetάκι που σίγουρα θα κάνει τους ανθρώπους της Nintendo να δώσουν άμεσα εντολή στο νομικό τους τμήμα.

Η τιμή του είναι στα όρια του «πιασοκ$λέ», αφού αγγίζει τα 85 δολάρια, αλλά είναι γεγονός ότι έχει και την παραμικρή λεπτομέρεια στο εξωτερικό του τμήμα.


Έχει ένα διακόπτη για να ανάβει και να σβήνει και στη συνέχεια εμφανίζει και μια οθόνη με παιχνίδια που είναι προ-εγκατεστημένα (εδώ κάνει πάρτι το νομικό τμήμα).

Στο πακέτο αγοράς δεν φαίνεται να υπάρχει καμία οδηγία και ο Coll φαίνεται πως έπρεπε να ψαχτεί μόνος του, αφού οι οδηγίες ήταν μόνο στα κινεζικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*