Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαγωνισμός: Κερδίστε το Hori Mario Kart Racing Wheel Pro Mini (update)

*
Το Enternity χαρίζει σε έναν τυχερό αναγνώστη του το Hori Mario Kart Racing Wheel Pro Mini για το Nintendo Switch, ευγενική προσφορά της εταιρείας AMY, η οποία και εισάγει τα προϊόντα της Hori στην Ελλάδα. Η τιμονιέρα Mario Kart Racing Wheel Pro Mini της εταιρείας σου επιτρέπει να απολαύσεις ακόμη περισσότερο τα παιχνίδια με αγώνες ταχύτητας που προτιμάς. Είναι συμβατή με Switch και συνδέεται ενσύρματα με καλώδιο USB. Διαθέτει πετάλια σε ξεχωριστή μονάδα για μια ακόμη πιο ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης. Τοποθετείται είτε με τις συνοδευτικές βεντούζες είτε με τον ανθεκτικό σφιγκτήρα, για μεγαλύτερη ασφάλεια (περιλαμβάνονται).



Για να το διεκδικήσετε, πρέπει να κάνετε ένα (ή και όλα από) τα παρακάτω έως τις 17/06
1) να αφήσετε ένα σχόλιο είτε κάτω από αυτήν την ανάρτηση
2) να αφήστε σχόλιο κάτω είτε από την ανάρτηση που θα γίνει στο Facebook ή στο Twitter
3) να κάνετε post τον διαγωνισμό στα social (Facebook/Twitter/Threads) χρησιμοποιώντας το hashtag #EnternityHori (σε post διαθέσιμο για όλους).

Ο νικητής θα ανακοινωθεί μετά από κλήρωση εδώ μέσα στο άρθρο (edit στο κείμενο). Το κόστος αποστολής του δώρου βαραίνει τον νικητή.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Update: Νικητής ο χρήστης @Fangel. Στείλε μας mail στο info-at-enternity.gr από το mail που είναι ορισμένο στον λογαριασμό σου και θα συνεννοηθούμε από εκεί για τα της παραλαβής έως τις 23/06, διαφορετικά το δώρο θα δοθεί σε άλλον τυχερό που θα ενημερωθεί απευθείας με mail από εμάς (στον λογαριασμό που έχει δηλώσει στο προφίλ του). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
42 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*