Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του Samsung Galaxy Z Flip6

*
Μετά το Samsung Galaxy Z Fold6, σειρά πήραν οι διαρροές για το Z Flip6, μέσω ενός ανεπίσημου render. Πιθανολογείται πως θα ανακοινωθεί τον προσεχή Ιούλιο. Φαίνεται ότι το μέγεθός του θα είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό του Z Flip5. Θα έχει εσωτερική οθόνη 6,7'', εξωτερική 3,4'', όμως σύμφωνα με δημοσίευμα του SmartPrix το πάχος του θα αυξηθεί από τα 6,9mm στα 7,4mm και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ο επιπλέον χώρος.



Δεν αποκλείεται να ειβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τη χωρητικότητα της μπαταρίας να αυξάνεται από τα 3.700mAh στα 4.000mAh. Η ίδια ιστοσελίδα κάνει λόγο για το Snapdragon 8 Gen 3 chipser, με setup διπλής κάμερας των 12MP, όπως και στο Z Flip5. Η λογική λέει ότι το smarphone θα προικιστεί με λειτουργίες AI.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*