Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή: Έρχεται το PS5 Plus Bundle (εικόνες)

*
Ένα νέο PS5 Bundle είναι προ των πυλών, όπως μαρτυρά νέα διαρροή. Ο χρήστης @Zuby_Tech στο Twitter ανακοίνωσε πως το πακέτο θα αποκαλυφθεί σύντομα και δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες που δείχνουν τι θα βρουν οι καταναλωτές στα καταστήματα. Στο πακέτο αγοράς θα μπορείτε να βρείτε τόσο την κονσόλα PS5, όσο και μια συνδρομή PlayStation Plus Premium διάρκειας 24 μηνών. Στόχος του πακέτου είναι να αυξήσει ακόμη περισσότερο την εγκατεστημένη βάση της συνδρομητικής υπηρεσίας.



Ο Jim Ryan ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι το 30% των συνδρομητών PS Plus είναι μέλη στα Premium και Extra tiers, ενώ μέχρι και τα τέλη Μαρτίου ο αριθμός των Premium συνδρομητών είχε φτάσει τα 8 εκατομμύρια (το 17% του συνόλου), ενώ του Extra τα 6.1 εκατομμύρια (το 13% του συνόλου). Μέσα σε όλα, πρόσφατα ανακοινώθηκε και η διαδικασία cloud streaming για τα PS5 games που σίγουρα θα ενδιαφέρει αρκετούς κατόχους του συστήματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*