Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή του Samsung Galaxy Watch 5 αποκαλύπτει την εμφάνιση του νέου wearable

*
Η Samsung συνηθίζει να ανακοινώνει νέο hardware της σειράς Galaxy Watch κάθε Αύγουστο, όμως μια διαρροή μας αποκαλύπτει την εμφάνιση του Galaxy Watch 5 και του Watch 5 Pro από νωρίς. Τα δύο νέα μοντέλα θα έρχονται με Google wearOS 3.5 και One UI Watch 4.5.

Watch 5


Το Watch5 Pro φαίνεται πως θα είναι ο διάδοχος του Watch4 Classic που κυκλοφόρησε το 2021 και θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και γκρι με εκδόσεις LTE και Bluetooth-only. Θα κυκλοφορήσει σε μέγεθος 45mm, ενώ το standard Watch5 θα έχει μέγεθος 44mm και θα διατεθεί σε μαύρο, μπλε και λευκό.

Τα πίσω μέρη των δύο νέων μοντέλων της σειράς Galaxy Watch επιβεβαιώνουν τα Sapphire Crystal displays τους, όπως και το ότι είναι αδιάβροχα (5ATM), αλλά και το γεγονός ότι διαθέτουν GPS. Στα πλαϊνά μέρη των δύο συσκευών υπάρχουν δύο πλήκτρα και το μικρόφωνό τους.

Η επίσημη αποκάλυψή τους, όπως και η ανακοίνωση των χαρακτηριστικών τους, αναμένεται στο καλοκαιρινό Unpacked event της Samsung που θα πραγματοποιηθεί – πιθανότατα – στις αρχές Αυγούστου του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*