Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή video του Motorola Razr 3 αποκαλύπτει έναν πολύ διαφορετικό σχεδιασμό για το νέο foldable smartphone

*
Η Motorola έχει κάνει γνωστό ότι ετοιμάζει ένα καινούργιο foldable Razr smartphone και ένα video που διέρρευσε μας παρουσιάζει τον ανανεωμένο σχεδιασμό της συσκευής για πρώτη φορά. Το smartphone, που περιέχει τον επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, φαίνεται πως διαθέτει δύο βασικές κάμερες και μια κεντρική punch-hole selfie κάμερα στην εσωτερική του οθόνη. Ο σαρωτής των δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο εσωτερικό του πλαϊνού πλήκτρου που ενεργοποιεί τη συσκευή. Επίσης, στο εξωτερικό του smartphone βλέπουμε για άλλη μια φορά μια αρκετά μεγάλη οθόνη (αισθητά μεγαλύτερη από την αντίστοιχη του Samsung Galaxy Z Flip3).

Το εν λόγω video εμφανίστηκε υπό τη μορφή GIF στο Twitter, όπου και δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό @evleaks. Το υλικό φαίνεται αληθινό, όμως διατηρούμε μια μικρή επιφυλακτικότητα μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου smartphone από την ίδια τη Motorola.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*